Program tvoří různé přednášky a workshopy, které během týdne vedou jak externí lektoři, tak trenéři z řad zaměstnanců. Growing Here Week díky tomu nabízí rozmanité možnosti pro vzdělávání a rozvoj kolegů ze všech oddělení.
Zatím poslední Growing Here Week prožili zaměstnanci Mondelēz International na konci října a to nejen v pražské pobočce, ale také ve všech závodech a továrnách. Workshopy byly tematicky propojeny a navázány na cíle společnosti. Hlavním tématem se tentokrát stal motiv „Being at my best“ aneb jak se ve svém životě zaměřit na to nejdůležitější. Kromě klasických workshopů měli účastníci možnost přihlásit se také na individuální koučink a vyzkoušet si jej na vlastní kůži. Aby koncept „Being at my best“ skutečně fungoval, je třeba se postarat o celkovou vnitřní pohodu zaměstnanců. K tomu sloužily workshopy zaměřené na relaxaci, redukci negativity a stresu, přednáška o ájurvédě nebo lekce jógy.
Účastníci akce Growing Here Week ocenili především možnost zpestřit si pracovní dobu, poznat něco nového z jiných oddělení společnosti nebo i ze zájmů svých kolegů a seznámit se se zajímavými lidmi. Na zahájení Growing Here Weeku zvou organizátoři zajímavé osobnosti z různých oblastí. O zahájení říjnového Growing Here Weeku se postaral cyklista a paralympionik Jiří Ježek, který promluvil o své cestě k úspěchu, v březnu se zase zaměstnanci mohli setkat s odborníkem na etiketu Ladislavem Špačkem.