work
life
magazín
speciály
work
studium
kariéra
stáž
semestr
zkouškové
rozhovory
technology
life
kultura
cestování
fun&chill
millennials
politika
věda
aktuality
rozhovory
AGROlife
video
multiFest
DVTV
speciály
o nás
Kdo jsme a co děláme?
magazín
Inzerce
Kontakt
jídlo
Nejlepší by bylo, kdyby náš projekt nemusel existovat, říká Michaela z Nesnězeno
19. 12. 2020
5 minut o projektu, který zachraňuje jídlo
Páteční bizár: Snězení vánočního kalendáře na čas i profi liga v rychlojezení
9. 8. 2019
2 minuty obžerství
Miliony v odpadcích. Proč každý rok končí tolik potravin v koši?
9. 7. 2019
3 minuty o plýtvání jídla
Jídlo 2050. Co si dáte za pár let k obědu?
9. 1. 2019
4 minuty ze zemědělství
Dnes jsou v kurzu vegani, já hodnotím jídlo po kalbě, říká youtuber JdemeŽrát
15. 9. 2018
3 minuty o Youtube kanále
Závislost na cukru. Jak z toho ven?
28. 8. 2018
2 minuty sladkého textu
Gastroturistika pro začátečníky: Kulinářské symboly evropských zemí. Znáš je všechny?
9. 8. 2018
3 minuty o evropských chutích
Gastroturistika pro začátečníky: Všechny chutě Středomoří
7. 7. 2018
4 minuty o světových chutích
Místo odpadků street food a kultura. V centru Prahy vznikl kontejnerový market Manifesto
20. 6. 2018
2 minuty tipů, kam zajít
Vegetariánem krok za krokem
28. 3. 2018
3 minuty tipů bez masa
Na plýtvání jídlem máme podíl všichni, od výroby po domácnost, říkají Anna a Adam ze Zachraň jídlo
26. 3. 2018
3 minuty o záchraně jídla
Sleduj Studentu