Zajímají tě finance? A víš už, co po škole?
poweredbyexperts

Zajímají tě finance? A víš už, co po škole?

Škola je sice základem života, ale sama o sobě už dávno nestačí. A nemluvíme teď nutně o praxi, nakopnout tvoji kariéru o pořádných pár levelů výš totiž dokáže i ta správná mezinárodně uznávaná certifikace. Pokud tě zajímají finance, neměl by ti uniknout pojem ACCA.

Studuješ finance/účetnictví na VŠE nebo na MUNI:

Oslov svou školu a zapoj se s její pomocí do ACCA Accelerate programu, který ti otevře tu nejrychlejší možnou cestu ke skvělé kariéře, a to klidně už při studiu.

Studuješ jinou vysokou:

Přihlas se do ACCA Academy, posbírej všechny potřebné informace ze světa byznysu, pořádně natrénuj svoje soft skills a seznam se se spoustou zajímavých lidí včetně světových lídrů svých oborů.

Co je ACCA?

Profesní kvalifikace platná po celém světě, která je otevřená všem studentům vysokých škol bez ohledu na obor. ACCA se skládá ze 14 zkoušek a z praxe, důraz je při ní kladen i na etiku v businessu. Chceš být ve svém oboru špičkou? To se bez téhle kvalifikace jen těžko obejdeš.

Zkušenosti účastníků:

Chcem, aby moje vzdelanie a profesné schopnosti mali váhu aj v zahraničí. Preto študujem ACCA.

Michal Libič, BDO (ACCA Accelerate VŠE)

Tím, že mi byly uznány zkoušky z VŠE, jsem se okamžitě mohl věnovat dalšímu rozvoji. Určitě doporučuji studentům před koncem vysoké školy se do ACCA Accelerate přihlásit, nedovolí vám to po konci vysoké školy lenošit, ale motivuje vás do dalšího vzdělávání.

Robin Švaříček, Leo Express (ACCA Accelerate VŠE).

Zajímá tě víc?

Podívej se na www.kariera-finance.cz nebo se zeptej Davida na david.kopecky@accaglobal.com

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější